Michel Herbelin Newport Automatic
10998

Michel Herbelin Newport Automatic

kr 10 998,00

Dette er et ur som tåler litt - både på innsiden og utsiden - og det kan fort bli ditt favorittur til hverdagsbruk, selv om detaljrikheten ikke står tilbake for å benytte den i enhver anledning.

Et grønt bezel blir komplementert med en detaljrik urskive og solid lenke. Det gjennomsiktige baklokket er naturligvis også på plass - med andre ord tilhører 1790/VE14B tidens motebilde. Dette er rett og slett et ur som gir deg veldig mye tilbake for pengene!

Tilgjengelighet:Out of stock
SKU 1790/VE14B
Detaljer

Michel Herbelin grunnla sitt urselskap i 1947 og kombinerer prinsippene om høy kvalitet på klokken og teknisk pålitelighet med eleganse og god design. I 1972 ble Jean-Claude Herbelin, grunnleggerens sønn, med i selskapet. Med sitt lag bestemte han seg for å tilpasse en ny markedsføringsmetode ved å utvikle merkevarens kreativitet og foreslå å plassere sine høykvalitetsklokker i midten til øvre del av markedet.

Michel Herbelin bærer de fineste urmakeri-tradisjonene, og den nyeste teknologien med ferdigheter som man har skapt seg gjennom generasjoner. Hvert Michel Herbelin produkt er et unikt stykke arbeid som kombinerer de aller beste sveitsiske urverkene og design tilspisset med fransk eleganse.

Michel Herbelin har blitt ledende i Frankrike i sitt markedssegment. En av fire klokker som selges i samme prisbrakett er en Michel Herbelin. Michel Herbelin er et internasjonalt merke. To tredjedeler av produksjonen selges i rundt 50 land over hele verden.

Mer informasjon
Mer informasjon
Merke Michel Herbelin
Serie Michel Herbelin Newport Automatic
Type male
Materiale Stål
Diameter 43mm.
Urverk Mekanisk
Skive Sort mønstret
Lenketype Lenke
Vanntett 200m