Ikke på lager

Superocean Heritage II B01 Chronograph 44

Artikkelnr.:
AB0162121G1S1
kr 88 375,00

Robust og tidløs er det mest beskrivende om denne klokken. Superocean Héritage er drevet av det pålitelige og nøyaktige in-house Breitling Caliber B01. Kassen er 44 mm med en kontrasterende delskiver for å gjøre det enklere å lese tiden og tidtagningen. En klokke laget for de mest utrolige reiser.

Sjekk lagerstatus
Du kan hente denne klokken i våre butikker
Beskrivelse

Breitling ble grunnlagt i 1884 i St. Imier, Sveits av Léon Breitling. Selskapet har en lang historie med å lage kronografer for bruk i vitenskap, sport og industri. I 1915 lanserte Breitling et armbåndsur med en kronografkomplikasjon. Gaston Breitling, Léons sønn, kom med ideen om å introdusere en trykker klokken 2 for å starte, stoppe og tilbakestille kronograffunksjonene.

Utviklingen av kronografen fortsatte, og etter hvert fikk Willy Breitling, Léons barnebarn, ideen om å legge til en ekstra trykker klokken 4 for å tilbakestille stoppeklokkefunksjonen. Dette designet ble senere kopiert av mange klokkemerker og er fortsatt normen for moderne kronografer. Jack Heuer henvendte seg til Breitling i 1967 med mål om å dele utviklingskostnadene som er nødvendige for å produsere en ny selvopptrekkende kronograf. Produksjonen fikk kodenavnet "Project 99" og resulterte i det legendariske verket Caliber 11. Dette var angivelig den første selvopptrekkende kronografen da den ble utgitt i 1969, selv om dette kan bestrides av noen merker. Caliber 11 ble plassert i de legendariske Heuer Monaco- og Breitling Chrono-Matic-kolleksjonene.

Les mer
Detaljer
 • Serie

  Breitling Superocean Héritage

 • Passer til

  Herre

 • Materiale

  Stål

 • Diameter

  44mm.

 • Urverk

  Mekanisk

 • Skivefarge

  Sølv

 • Lenketype

  Gummi

 • Vanntett

  200m

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.