Baume & Mercier

Baume & Mercier ble grunnlagt i 1830 i den lille sveitsiske landsbyen Les Brenets av Louis Victor og Pierre-Joseph-Celestin Baume.

De håndlagede sveitsiske urene har gjennom snart to hundre år satt spor etter seg. Både gjennom sine presise og bestandige urverk, men også ved å representere design som treffer tidsånden. Et Baume & Mercier ur er et tydelig statement i et hverdagsantrekk og vil samtidig alltid være et diskret og elegant følge til et formelt antrekk.

Baume & Merciers kjennemerke er det greske Phi symbolet, symbolet for harmoni og balanse. Verdiene gjenspeiles i klokkenes design, og kjente bærere av en klokke fra Baume & Mercier er blant annet Kim Basinger, Meg Ryan og Kiefer Sutherland.

Baume & Mercier donerer sammen med sine ambassadører til veldedige formål. Kjøper du din Baume & Mercier klokke hos Urmaker Larsen AS, er du sikret service og god oppfølging.

Pris
Vanntett
Urverk
Type
Diameter
Lenketype
Angi synkende retning
Angi synkende retning
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.