Baume & Mercier

Baume & Mercier ble grunnlagt i 1830 i den lille sveitsiske landsbyen Les Brenets av Louis Victor og Pierre-Joseph-Celestin Baume.

De håndlagede sveitsiske urene har gjennom snart to hundre år satt spor etter seg. Både gjennom sine presise og bestandige urverk, men også ved å representere design som treffer tidsånden. Et Baume & Mercier ur er et tydelig statement i et hverdagsantrekk og vil samtidig alltid være et diskret og elegant følge til et formelt antrekk.

Baume & Merciers kjennemerke er det greske Phi symbolet, symbolet for harmoni og balanse. Verdiene gjenspeiles i klokkenes design, og kjente bærere av en klokke fra Baume & Mercier er blant annet Kim Basinger, Meg Ryan og Kiefer Sutherland.

Baume & Mercier donerer sammen med sine ambassadører til veldedige formål. Kjøper du din Baume & Mercier klokke hos Urmaker Larsen AS, er du sikret service og god oppfølging.

Pris
Serie
Urverk
Type
Diameter
Merke
  • You're currently reading page 1
  • Side 2
Angi synkende retning
  • You're currently reading page 1
  • Side 2
Angi synkende retning
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.