admin
July 2, 2019

Vinn en Garmin MARQ™ Athlete

Vil du være med i konkurransen om å vinne en Garmin MARQ Athlete til en verdi av 15.999,-? Vi er i inne i en tid digitalisering og kvantifisering. Watt er kvantifisering, folk vil måle, følge egen progresjon og logge egne treningsresultater. Ta med deg en venn og bli med på watt-konkurranse med spinningsykkel i våre butikker på Sandvika, Storo og Strømmen lørdag 10 august. Alt du trenger å gjøre er å stille opp i butikken i løpet av lørdagen med godt humør, en vinnerskalle og kraft i bena. Beste kvinne og beste mann fra hvert senter er videre med til finale på nattåpent i Sandvika torsdag 15 august klokken 20:00. Goodiebags til de 20 første som deltar i hver butikk. Vi håper å se deg!

Enten du er bestemt på å fullføre først eller er inspirert av de som gjør det, er MARQ Athlete stilt inn for å skille deg ut fra rivalene dine. Ingen annen moderne toolwatch med smartfunksjoner viser restitusjonstid og har makskondisjonsberegningsskala på beselen, noe som gir deg et bilde av ytelse og fremdrift. Når reisen tar deg langt hjemmefra, får du integrerte kart og populære ruter slik at du kan sikte deg inn på de beste lokale løpe- og sykkelrutene.

Hvis du vil finjustere formen, gir avansert løpedynamikk og biometrikk deg dataene du trenger. Få både komfort- og stilpoeng med en svært lett titankasse og rem av høy ytelse. For utøvere som krever det aller beste av seg selv, finnes det ingen bedre belønning.

Når du har tråkket ferdig, ta bilde av wattmålingen på computeren og send dette sammen med hvilket senter du er på og telefonnummer til 
garmin@urmakerlarsen.no.

Er det kø underveis denne dagen er det bare å ta en titt på Garmin MARQ-sortimentet vi har i butikkene, og spørre våre dyktige ansatte om hjelp dersom det er noe du lurer på. De er kun tilgjengelig hos utvalgte urmakere, og vi er en stolt forhandler av MARQ-serien - Athlete, Driver, Captain, Expedition og Aviator.

Velkommen skal du være, dette er en konkurranse for alle og enhver!