admin
August 29, 2019

Årets nyhet - Certina DS-1 Big Date 60th Anniversary!

Med introduksjonen av Double Security i 1959 har Certina har satt nye standarder! For å markere jubileumet presenterer merket nå DS-1 Date 60th Anniversary - et ur med fortidens tidløse stil kombinert med dagens mest avanserte funksjoner.

Kjernen i den nye modellen er et Powermatic 80-urverk av siste generasjon: I tillegg til en gangreserve på inntil 80 timer er den utstyrt med en helt ny type balansefjær laget av Nivachron. Dette innovative materialet er utviklet i samarbeid med Swatch Group for å oppnå bedre motstand mot magnetfelt.

Certina er blant de første merkene som benytter dette nye materialet. Ettersom det er basert på titan, er Swiss Made-balansefjæren også svært motstandsdyktig mot temperatursvingninger og har glimrende støtsikkerhet. Klokken ankommer trolig markedet i oktober.