admin
October 31, 2019

Bli med og støtt kampen mot prostatakreft!

Prostatakreft er kreft som oppstår i blærehalskjertelen eller prostata, som sitter like under urinblæren hos menn. Sykdommen rammer først og fremst eldre menn og har økt i takt med antallet eldre i befolkningen.

I 2017 fikk 4 983 menn prostatakreft i Norge, og det er denne kreftformen som rammer flest menn og flest totalt i landet, uavhengig av kjønn.

Rundt én av åtte menn vil få påvist prostatakreft i løpet av sin levetid. Antall tilfeller av prostatakreft er beregnet å øke med godt over 40 prosent frem mot 2030 - til totalt over 7 000 rammede hvert år.

Kjøper du ny klokkerem fra Rhein Fils i november er du med å støtte Kreftforeningen og Prostatakreftforeningen!

I år går 10% av salget på remmer fra Rhein Fils i våre fire Urmaker Larsen butikker til Blå sløyfe-aksjonen. Vi trenger mer forskning og DU kan hjelpe! Sammen skal vi slå fjorårets bidrag fra Urmaker Larsen på 27 500,- // Er du med?

Målet med aksjonen og bidraget til Urmaker Larsen er å vise at vi bryr oss om de som har eller har hatt prostatakreft og deres pårørende. Vi ønsker å spre informasjon og øke kunnskapen rundt prostatakreft, og sist men ikke minst bidra til å skaffe midler til forskning.

Velkommen til oss på Sandvika, Storo, Strømmen eller Askim.