admin
April 1, 2020

COVID 19

Vi er inne i en periode der hygiene og helsemessige tiltak er høyst nødvendig. I forbindelse med endringene i samfunnet de siste ukene grunnet COVID 19 ønsker vi i Urmaker Larsen å gi en oppdatering om situasjonen i våre butikker.

Butikkene våre holder åpent med noe reduserte åpningstider, og med tiltak for å hindre smittespredning.

Nettbutikken er alltid åpen og vi finnes tilgjengelig på chat, e-mail, facebook, instagram, telefon og i butikk.

Vis solidaritet og pass på hverandre. 

Butikkene

For å være tilgjengelig for deg når du trenger oss holder alle Urmaker Larsen butikkene åpent gjennom denne perioden. Vi har noe reduserte åpningstider i takt med andre butikker i lokalmiljøet og senterne vi holder til i. En oversikt over til en hver tid gjeldende åpningstider finner du nedenfor.

For å beskytte både deg som kunde og våre ansatte, har vi innført strengere rutiner for renhold, håndvask og desinfeksjon mellom hver kunde. Vi setter også pris på at du som kunde tar ditt ansvar og bidrar til å minimere smitterisiko når du bøker oss i butikk.

Bor du i Asker, Bærum, Oslo, Romerike eller Indre Østfold tilbyr vi henting av klokken din kostnadsfritt ved reparasjon eller service til en verdi av kr 448,- eller mer. Bor du utenfor ett av disse områdene sender vi deg en fraktlapp slik at du trygt og enkelt kan sende klokken rett til vårt verksted i Oslo. Kontakt oss på mail så hjelper vi deg videre.

Askim Sandvika
Man - Fre: 10 - 20 Man - Fre: 10 - 19
Lør: 10 - 18 Lør: 9 - 19
Storo Strømmen
Man - Fre: 10 - 19 Man - Fre: 10 - 19
Lør: 10 - 19 Lør: 10 - 19

Nettbutikk

I denne perioden ønsker vi å gi litt ekstra til kundene våre. Derfor finner du en mengde klokker fra merker som Omega, Breitling, TAG Heuer, Certina og Seiko til reduserte priser i nettbutikken og i butikkene våre. Se vårt Vårsalg her

Ikke alle varer ligger i nettbutikken, men vi jobber med økt fokus på å få en mengde nye klokker på nett. Blant annet finner du nå en rekke nye klokker fra Seiko i nettbutikken. Skulle det være noe du fortsatt ikke finner så send oss gjerne en melding.

Ønsker du ikke kan besøke oss i butikk tilbyr vi selvfølgelig gratis frakt til ditt lokale postkontor eller rett på døren hjemme. Leveringstiden kan være noe lenger enn normalt i disse dager avhengig av åpningstidene i våre butikker, men vi etterstreber å sende alle bestillinger så raskt som mulig.

God hilsen fra alle i Urmaker Larsen.