admin
April 17, 2020

Serviceboks

Vi i Urmaker Larsen kan med stolthet presentere vår Serviceboks. Denne gjør det enkelt og smidig for deg å få utført service og reparasjoner på klokkene dine, rett fra sofakroken og uten ekstra kostnad.

Få tilsendt boksen du bestiller
Bestill boksen til din klokke som trenger service. Fyll ut kontaktinformasjon som vanlig og betal 300,- for boksen - dette vil bli trukket fra dersom du godkjenner prisoverslaget fra våre urmakere. Vi sender denne til oppgitt adresse med en returlapp.

Legg klokken i boksen 
Når du mottar klokken din vil du få en returlapp vedlagt. Klistre denne på utsiden av pakken og lever boksen på nærmeste postkontor. 

En urmaker vil ta en titt på ditt ur
Når klokken ankommer vårt verksted vil en av våre sertifiserte urmakere ta en titt på ditt ur, og du vil få tilsendt et prisoverslag for nødvendig service. Dette kan du selv velge å godkjenne eller ikke. Velger du å ikke godkjenne prisoverslaget betaler du 300,- for jobben, og velger du å godkjenne blir dette trukket fra prisoverslaget ved betaling. 

Klokken sendes i retur til deg
Når vår urmaker er ferdig med servicen av ditt ur vil vi sende den tilbake til oppgitte adresse i orderen - og deretter er klokken klar til bruk igjen. 

Serviceboks bestiller du her

Serviceboks
kr 300,00
Legg i handlekurv