Urmaker Larsen
August 13, 2021

De beste konfirmasjonsgavene

En klokke er den perfekte gaven til den kommende konfirmanten. Denne blir et minne på steget inn voksenlivet, og noe konfirmanten kan bære resten av livet.

Urmaker Larsen har et stort utvalg av kvalitetsklokker i alle prisklasser, og nedenfor ser du våre utvalgte favoritter til anledningen. I tillegg har vi et bredt utvalg av smykker, windere og klokkebokser.

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER

Armbåndene til Thomas Sabo kommer i Love Bridge kolleksjonen til Thomas Sabo og gir deg mulighet til å gravere en helt spesiell beskjed til konfirmanten.

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

En klassisk, elegant og tidløs enstens diamantring i hvitt gull fra Bugge & Authen er en gave enhver setter pris på. Kommer i de ulike størrelsene 0.10, 0.2, 0.3 og 0.5 karat.

Finn den HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER

Er konfirmanten allerede en klokkeentusiast? Hva med å gi det perfekte tilbehøret? Urmaker Larsen har et stort utvalg av klokkerull, klokkebokser og windere.

Sjekk vårt utvalg av windere HER

1. HER // 2. HER // 3. HERØnsker du hjelp med å finne en klokke til konfirmanten? Kontakt oss på telefon, chat eller møt opp i en av våre butikker, så hjelper vi deg med å finne den perfekte gaven!

Vi i Urmaker Larsen ønsker alle konfirmanter velkomne inn de i voksnes rekker og en riktig fin feiring på den store dagen!

Designhütte
Designhütte Watch Winder Piccolo - Coral oransje
kr 2 190,00
Legg i handlekurv