admin
March 18, 2021

GARMIN: Tilpasset for akkurat deg

Snøen er i ferd med å smelte, asfalten begynner å bli tørr og treningssenterne fortsetter å holde stengte dører. Enten du skal bestige en fjelltopp, ta deg en løpetur eller trene styrke er Garmin en perfekt følgesvenn frem mot sommeren. Under finner du en oversikt over de ulike seriene med smartklokker fra Garmin, slik at du enkelt kan finne den som passer best til deg og dine behov.

Vivomove Luxe  

Klassisk design. Skjult smartskjerm. Elegant hybridsmartklokke som kombinerer tradisjonell stil i en analog klokke. Fullspekket med smartfunksjoner som holder deg oppdatert på helsen og formen din i en travel hverdag. 

Se Vivomove modellene i vårt sortiment her

Fenix®6  

Gjør deg klar for nye utfordringer.  Fenix 6 kombinerer de beste funksjonene i GPS-multisportsklokene våre til trening og utendørsaktiviteter, og bringer banebrytende design og ytelse for en aktiv livsstil.  

Fenix ®6 Solar 

Gjør det du elsker mest, lenger. Med Power Glass™-glass for solcellelading og konfigurerbar strømforsyning kan denne GPS-smartklokken hjelpe deg i flere uker. 

Fenix 6 modellene du finner hos oss kan du se her

MARQ® Collection  

Denne serien med moderne toolwatches integrerer revulosjonerende tekologi med premium designmaterialer som titat, safir, keramikk, diamantliknende karbonbelegg (DLC), jacquardvevd nylon og italiensk vacchetta-skinn. Hver enkelt klokke er laget på utsøkt vis – og er like inspirerende som eieren. 

MARQ modellene vi har på lager finner du her