admin
March 15, 2021

Midlertidig stengte butikker

Som følge av nye tiltak presentert av regjeringen for å få bukt med smittespredningen i Viken. Må vi i Urmaker Larsen dessverre midlertidig stenge butikkene våre til den 11. april. Vi tar den nye runden med tiltak med godt mot, og satser på at dette blir siste gang.

Som vi har gjort ved tidligere nedstengninger bemanner vi opp telefonene, chatten og nettbutikken. Slik at vi alltid er tilgjengelig for å svare på de spørsmålene du måtte ha. Selv om alle de fysiske butikkene nå er stengt så er nettbutikken selvfølgelig åpen, og bestillinger vil komme frem som normalt.

For dere som har reparasjoner og bestillinger i butikkene eller på vårt verksted ønsker vi å informere om at disse fortsatt kan hentes etter avtale. Ta kontakt med oss i chatten, på mail til respektive butikk eller på telefon 2365 1111 så finner vi den løsningen som fungerer best for deg. Kontaktinformasjon til de ulike butikkene finner du her.

Selv om butikkene er stengt kan du fortsatt få utført reparasjoner og service på uret ditt. Bestill en serviceboks her i nettbutikken så tar en av våre dyktige urmakere seg av klokken din. Det koster ingenting ekstra for serviceboksen, og du får alltid prisoverslag før arbeid utføres av en av våre autoriserte urmakere.

Ta vare på hverandre, følg intensjonen bak de nye reglene og hold dere friske. Vi gleder oss til å se dere igjen etter påske!

Hilsen oss i Urmaker Larsen

Serviceboks
kr 0,00
Legg i handlekurv