admin
June 11, 2020

NYHET: Garmin MARQ Golfer

Endelig er den her - Moderne toolwatch med virtuell caddie og tusenvis av preprogrammerte internasjonale baner.

MARQ Golfer representerer lidenskapen din for spillet. Dette er en moderne toolwatch med smartfunksjoner, med mer enn 41 000 preprogrammerte internasjonale golfbaner og den mest avanserte statistikksporingen noensinne.

På golfbanen er det avgjørende å vite avstanden til flagget og til ulike hindre. Med Garmin MARQ Golfer har du full oversikt – med en moderne, luksuriøs watchtool som er spesialdesignet for golf.

Treningen, utstyret og alt du forbereder før spillet er viktig. Når du først er ute på banen må du være fokusert, vite avstand til flagget og til ulike hindre. Garmin hjelper deg!

Luksus for den aktive

Garmin har siden 2010 levert produkter til entusiastiske golfere. Nyheten MARQ Golfer leveres med alle GPS-funksjoner en golfer behøver, i en luksuriøs watchtool som kan benyttes både på og utenfor golfbanen, på treningssenteret, på løpeturen, for betaling i butikken eller for å høre på musikk når du slapper av.

MARQ Golfer symboliserer din lidenskap for spillet. Fullspekket med smarte funksjoner og de mest avanserte golffunksjonene noensinne. En virtuell caddie-funksjon forteller deg hva du bør slå med og hvor du bør sikte – en pålitelig kompanjong ved din side som hjelper deg med å lykkes.

Smarte funksjoner

Stressmonitorering, e-post, sms og smartvarsler. Musikklagring- eller streaming fra tredjepartsleverandører som Spotify®. Kontaktløs betaling via Garmin Pay™. Brukervennlig – akkurat slik man forventer en moderne klokke skal være.  

Spill bedre

Greg Norman forteller på sine nettsider viktigheten av valg av kølle for riktig distanse:
- Ingenting er verre enn å slå det perfekte slag med feil kølle. Under spill må man ta raske beslutninger, vinneren er alltid den som tar riktige valg underveis.

Med MARQ Golfer er det enkelt å følge Gregs råd. Se oppdatert informasjon underveis. 

Valg av kølle blir automatisk enkelt. Nyt spillet!

Uansett om du spiller i touren eller er inspirert av de som gjør det, viser MARQ Golfer din lidenskap for sporten.

Uansett hvor du er i verden, er sjansen stor for at banen du spiller på, er blant de over 41 000 preprogrammerte banene. Virtuell caddie er en pålitelig kompanjong som hjelper deg med å foreslå hvilke køller du kan bruke, og hvor du kan sikte. Den keramiske bezelen har 18 tilpassede inngraverte hullmarkeringer, slik at alle vet at du spiller for å vinne. Leveres med en grønn jacquard-vevd tritonnylonrem som er laget for å prestere, basert på tradisjon. Ikke bare sofistikert. Også smart. Gled deg over bekvemmelighetene ved tilkoblede funksjoner. Fra banen til styrerommet uten stopp – eller opplading. Opptil 28 timer i GPS-modus.

Lurer du på forskjellen mellom Garmin sine golf-klokker? Se oversikten vår nedenfor

Garmin
Garmin MARQ Golfer
kr 21 699,00
Legg i handlekurv