Super AVI

Breitling Super AVI klokkerne er den ultimate klokke for de som lever et eventyrlystent liv. Med sin robuste design og imponerende funksjonalitet, er disse klokkene en pålitelig følgesvenn for ekstrem sport og utforskning.

Super AVI-serien ble først introdusert på 1950-tallet som en flygerklokke, og den har siden blitt et symbol på Breitlings tekniske ekspertise og dedikasjon til presisjon. Disse klokkene er utstyrt med Breitlings eget Caliber 13-bevegelse, som sikrer nøyaktig tidsvisning selv i de tøffeste forholdene.

Breitling Super AVI-klokkerne kommer også med et bredt utvalg av funksjoner, inkludert kronograf, datoindikator og en roterende bezel som kan brukes til å beregne dykketid eller andre tidsintervaller.

Enten du er en ekstremsportutøver, en pilot eller en eventyrlysten person som vil ha en klokke som tåler alle utfordringer, er Breitling Super AVI-klokkene den ultimate følgesvennen. Med sitt robuste design og tekniske ekspertise, vil disse klokkene holde deg nøyaktig og stilfull gjennom alle dine eventyr.

Angi synkende retning
Angi synkende retning
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.