Ikke på lager

Certina DS ACTION DIVER SEA TURTLE CONSERVANCY SPECIAL EDITION 43mm

SKU:
C0324071105110
kr 8 890,00

Certina DS Action Diver et sporty armbandsur til herre, 43 mm, stål, lenke med dykkerforlenger, bezel, sort skive med blå detaljer og datovisning på klokken 3, indekser og visere i Super-LumiNova, safirglass med antirefleksbehandling. Uret oppfyller alle kravene til ISO 6425 standarden og er vanntett inntil 300m. Powermatic automatikk-verket har en gangreserve på opptil 80 timer. Bare ur som oppfyller ISO 6425 kravene kan kalles ekte dykkerklokker - og dette er en robust modell som passer alle slags aktiviteter.

Special Edition. Forkortelsen DS står for Double Security og er en serie av klokker som er ekstra motstandsyktig mot vann og støt.

Ref C032.407.11.051.10

 

Tilgjengelig i flere utgaver

Sjekk lagerstatus
Du kan hente denne klokken i våre butikker
Beskrivelse

Certina DS-Action Diver Powermatic 80 Sea Turtle Conservancy Special Edition er hele 300m vannresistent og har alle de samme kvalitetene som øvrige ur med et kraftig ETA Powermatic 80 urverk.

Skilpaddesymbolet har i en årrekke vært en del av Certinas identitet. Valget av skilpadden hadde sin bakgrunn i det sveitsiske merkets DS-konsept («Double Security»), som ble introdusert i 1959. Konseptet omfatter en rekke tekniske løsninger, som bidrar til ekstraordinær robusthet og resistens. Skilpaddens kraftige beskyttende skall, gjenspeiler DS-konseptets vern og beskyttelse av urets viktige deler.

1959 var også året da Florida-baserte Sea Turtle Conservancy (STC), begynte deres engasjement for å bevare de utrydningstruede havskilpaddene. I snart 60 år har STC arbeidet med studier og beskyttelse av disse mektige skapningene, og deres leveområder. Organisasjonen bidrar til å gjenoppbygge viktige skilpaddebestander, særlig i Karibia, Atlanterhavet og Stillehavet. STC er også involvert i politiske spørsmål, som påvirker skilpaddebestanden i kyst- og havområder, med fokus på vern av reirområder og vandringsruter i havet.

Certina DS Action Sea Turtle Conservancy er en eksklusiv spesialmodell, hvor deler av overskuddet fra salget gis i støtte til STCs viktige arbeid. Den eksepsjonelle klokken trives like godt under, som over vannet, og er en ekte dykkerklokke etter den strenge ISO 6425-standarden. DS Action Sea Turtle Conservancy er utstyrt med et roterbart bezel i anodisert aluminium, med beskyttede markeringer utført i Super-LumiNova®. Kassen i stål måler 43 mm i diameter, og følger Certinas DS-konsept. Det er derfor ingen overraskelse at klokken er vannresistent til hele 300 meter. Med safirglass i front, og dykkerforlengelse på lenken, er DS Action Sea Turtle Conservancy en klokke som er klar for enhver utfordring.

Den blå sekundviseren, og den matchende skriften i «Diver’s Watch 300 m», er en diskré referanse til STCs offisielle farger. Tradisjonen tro, er klokkens skrudde baklokk dekorert med en skilpadde. Denne gangen er det imidlertid ikke snakk om Certinas velkjente skilpaddesymbol, men derimot STCs unike logo. På innsiden arbeider Certinas innovative urverk, Powermatic 80. Det selvtrekkende mekaniske urverket byr på høy presisjon, og hele 80 timer gangreserve ved fullt opptrekk.

Les mer
Detaljer
 • Merke

  Certina

 • Serie

  Default

 • Type

  Herre

 • Materiale

  Stål

 • Diameter

  43mm.

 • Urverk

  Mekanisk

 • Skive

  Sort

 • Lenketype

  Lenke

 • Vanntett

  300m

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.