Ikke på lager

Certina DS PH200M Heritage 2018

Artikkelnr.:
C0364071605000
kr 8 190,00

En av våre favoritter fra fjoråret!

På 60- og 70-tallet, tok Certina initiativet til å demonstrere hvor robuste klokkene deres faktisk var. Via diverse engasjement i en serie forskningsprosjekter og ekspedisjoner, ble klokkene utsatt for kraftige påkjenninger i både svimlende høyder og de mørkeste dyp. Erfaringene inspirerte Certina til å utvikle klokker spesielt tilpasset et liv under vann. En av disse var dykkerklokken DS PH200M.

Årets nye DS PH200M, er et velkomment gjensyn med den svært kapable dykkerklokken fra slutten av 60-tallet. Den svarte skiven med det karakteristiske røde krysset, sverdviserne, og det roterbare bezelet med dykkerskala, gjør klokken slående lik den barske forgjengeren. Et tydelig buet glass av hesalite, bidrar til en ekstra dose autentisitet, mens kassens diameter har vokst til mer tidsriktige 42,8 mm. Klokken leveres med en nydelig rem i kalveskinn, som ved hjelp av en hurtigskift-mekanisme, kan byttes ut med en tidsriktig NATO-rem i svart og grå tekstil.

Likheten til den gamle originalen er i bunn og grunn ganske stor: Slik som forgjengeren, er nye DS PH200M basert på Certinas DS-konsept fra 1959. Et komplisert system av pakninger, skrudd krone, og solid baklokk, sørger for at klokken er vannresistent til 200 meter.

Sjekk lagerstatus
Du kan hente denne klokken i våre butikker
Beskrivelse

Certina ble grunnlagt av de sveitsiske brødrene Adolf og Alfred Kurth i Grenchen i 1888. Merket ble først etablert som en urverk- og forsyningsfabrikk. 18 år senere, i 1906, produserte selskapet sine første komplette ur under navnet Grana. Klokkene var en suksess, og de neste årene fortsetter selskapet å lage klokker under Grana-navnet mens de fortsatt leverer urverk til andre urmakere. Selv om merkevarens navn ikke offisielt ble endret til Certina før i 1955, ble navnet varemerket i 1928. Merket produserte sin første selvopptrekkende rotorbevegelse i 1951.

Certina er mest kjent for sitt DS-konsept. Dette konseptet ble først introdusert på slutten av 1950-tallet, og det ble offisielt lansert i 1959 og ble en umiddelbar hit som solgte over 300 000 ur de påfølgende 9 årene. I 1976 inngikk merket et samarbeid med Muhammad Ali som ble valgt som ambassadør for merket. Den amerikanske toppidrettsutøveren ble sett iført DS Diamaster. Siden den gang har merket hatt flere suksesser, spesielt innen sportskolleksjonene.

Les mer
Detaljer
 • Serie

  Default

 • Passer til

  Herre

 • Materiale

  Stål

 • Diameter

  42,5mm.

 • Urverk

  Mekanisk

 • Skivefarge

  Sort

 • Lenketype

  Skinn

 • Vanntett

  200m

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.