Eterna Super Kontiki Automatic Black Limited Edition
26500

Eterna Super Kontiki Automatic Black Limited Edition

kr 26 500,00

Eternas limited edition klokker er ekte luksusmodeller, inspirert av historiske designperioder i merkets historie. Drevet av mekaniske urverk av beste kvalitet og vakkert håndverk, er klokken for deg som setter pris på gode materialer, flott design og sjelden og limitert klokkekunst. Disse eksklusive armbåndsurene ferier Eternas arv og deres eksepsjonelle «watchmaking savoir-faire».

Tilgjengelighet:Out of stock
SKU 1273.43.41.1365
Merke Eterna
Detaljer

Bygget på tradisjon, drevet av innovasjon, inspirert av følelser.

Navnet Eterna er synonymt med ur av høyeste kvalitet, med sveitsisk urmakertradisjon, og med en fremragende ånd av innovasjon. Det lidenskapelige ønsket om å mestre de horologiske utfordringene, og kontinuerlig forbedre eksisterende funksjoner, har drevet Eterna siden 1856. Det er derfor ikke overraskende at verkstedene i Grenchen gang på gang har beriket og revolusjonert kunsten av å lage klokker. I dag er Eterna fortsatt karakterisert av denne geniale kreativiteten. De nåværende kolleksjonene reflekterer merkets respekt for tradisjon, ved siden av Eternas satsing på banebrytende ny design og bevegelsesteknologi.

Mer informasjon
Mer informasjon
Merke Eterna
Serie Eterna Special Edition
Type male
Materiale Stål
Diameter 45mm.
Urverk Mekanisk
Skive Sort, matt. Lenke kommer i tre forskjellige typer: Sort polert rustfritt milanesisk lenke i stål med lås, sort og oransje nato tekstil, og sort lær med spenne.
Lenketype Lenke
Vanntett 200m