På lager

Frederique Constant Highlife Ladies Sparkling 34 mm - Limited Edition

Artikkelnr.:
FC-303NSD2NHD6B
kr 36 990,00

Limited Edition - kun 888 eksemplarer

Frederique Constant Highlife Ladies 34 mm armbåndsur til dame med marineblå skive og glitrende dekor. Bezelen er belagt med 60 diamanter (0,46 karat), og ròsegullbelagte indekser med diamanter (0,04 karat). Urverket i klokken er calibre FC-303 som er et automatikk-urverk med 38 timers gangreserve. Safirglass og vanntett ned til 50 meter. 

Klokken kommer med en lenke og en hvit gummistropp. 

Sjekk lagerstatus
Du kan hente denne klokken i våre butikker
Beskrivelse

Highlife-kolleksjonen hedrer fortiden mens den former fremtiden, og puster modernisme og ulastelig skjønnhet inn i en serie med moderne ur. Frederique Constant lanserte de første modellene av Highlife-serien sin for over 20 år siden. Deres unike design var preget av den spesielle remmen som er innebygd i kassen. Alle klokkene i Highlife-serien har det brukervennlige systemet som gjør det mulig å enkelt bytte mellom et stållenke, en skinn- eller gummirem.

Frederique Constant er et relativt nytt merke i klokkeverdenen. Ideen bak merket var å produsere in-house sveitsiske urverk som mannen i gata hadde råd til. Frederique Constant ble opprettet i 1988, og den første kolleksjonen på seks klokker ble lansert i 1992. Bare 2 år etter lanserte Frederique Constant en modell hvor balansehjulet ble vist via en åpning i tallskiven. Dette har blitt en populær estetikk som nå er kopiert av mange store merker. I løpet av 30 år har merket hatt en ekspansjon med 15 in-house urverk som inkluderer tourbillon, perpetualkalender og månefaser.

Les mer
Detaljer
 • Referanse

  FC-303NSD2NHD6B

 • Serie

  Frederique Constant Highlife

 • Passer til

  Dame

 • Materiale

  Stål

 • Diameter

  34mm.

 • Urverk

  Automatisk

 • Skivefarge

  Marineblå med glitrende dekor

 • Vanntett

  50m

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.