MARQ

Det begynte for mer enn 30 år siden. Ingeniørene Gary Burrell og Dr. Min Kao hadde en visjon. Å være verdensledende innen GPS-teknologi og navigasjonsprodukter for luftfart, marine, vei, sport og friluftsaktiviteter. Denne visjonen ble en realitet. I dag leverer Garmin produkter som er viktige for kundenes liv.

Sjåføren kan kjøre med detaljerte retningsanvisninger. Piloter kan fly i alt slags vær med presisjonsnavigering. Sjøfolk kan kartlegge kursen langs krevende kystlinjer. Idrettsutøvere, utforskere- og friluftsentusiaster kan måle ytelse og fremdrift med GPS og trådløse sensorer.

DENNE HISTORIEN OM INNOVATIV NYSKAPING HAR NÅ BLITT MATERIALISERT I FORM AV FEM MODERNE TOOLWATCHES. HVER AV DISSE LEGGER TIL RETTE FOR EN LIVSSTIL SOM REVOLUSJONERES AV GARMIN.

For første gang på flere tiår har autentisitet og funksjonalitet kommet tilbake til toolwatch-kategorien. For Garmin er dette den strålende kulminasjonen av en visjon. Inspirasjon for nye eventyr. Og en feiring av de som lever banebrytende liv.

Pris
Angi synkende retning
Angi synkende retning
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.