Marq Golfer

Fortell andre at du lever for spillet. Denne luksuriøse og moderne toolwatchen har en tritongrønn jacquard-vevd nylonrem, en fantastisk AMOLED-berøringsskjerm med tradisjonelle knappekontroller og et 46 mm kasse laget av titan av klasse 5 for et utrolig slitesterkt design. Få en utrolig batteriytelse som holder tritt med treningen din, med et oppladbart litiumbatteri som varer i opptil 16 dager med bevegelser og opptil 6 dager i alltid på-modus.

VIRTUELL CADDIE

Virtuell caddie-funksjonen tar vindstyrken og vindretningen i betraktning og foreslår deretter en kølle basert på hvor langt du vanligvis slår med den køllen når enheten er parkoblet med en smarttelefon.

VINDSTYRKE OG VINDRETNING

Klokken viser vindstyrke og vindretning noe som gjør det enklere å finne ut hvilken kølle du skal bruke, og hvor du skal sikte.


42 000 INTERNASJONALE BANER

Klokken leveres forhåndslastet med mer enn 42 000 CourseView-fargekart over golfbaner fra hele verden. Last ned oppdateringer for banen du spiller mest på.

HEALTH SNAPSHOT™-FUNKSJON

Loggfør en to minutter lang økt for å måle viktig statistikk som puls, pulsvariasjon, Pulsoksymetri3, respirasjon og stress. Del deretter denne statistikken ved å generere en rapport via Garmin Connect-appen på en kompatibel smarttelefon.


VINDSTYRKE OG VINDRETNING

Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terreng- og baneløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, skisport, golf, surfing, klatring innendørs med mer.ANIMERTE TRENINGSØKTER

Denne klokken har enkle, animerte treningsøkter for kondisjonstrening, styrketrening, yoga og pilates som du kan se på skjermen. Velg blant forhåndsinstallerte animerte treningsøkter, eller last ned flere fra Garmin Connect™ hvis klokken er parkoblet med en kompatibel enhet.

KONTAKTLØS BETALING MED GARMIN PAY™

Gå lekende lett forbi køer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay via deltakende leverandører.

SMARTVARSLER

Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

CONNECT IQ™-BUTIKKEN

Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelter, og få apper og widgets fra Connect IQ-butikken når du parkobler enheten med en kompatibel enhet.

TABLET & MOBILE STARTS HERE