Ikke på lager

Baume & Mercier Classima

Artikkelnr.:
MOA10324
kr 13 000,00
Et minimalistisk ur for en klassisk og elegant gentleman. Uret har en klassisk rem og romertall på urskiven klokken 3, 6, 9 og 12. Den solstrålebørstede skiven gir uret gode kontraster til markører og visere.

Sjekk lagerstatus
Du kan hente denne klokken i våre butikker
Beskrivelse

Historien til Baume & Mercier begynte i 1830 da brødrene Louis-Victor og Célestin Baume begynte å selge klokker i Les Bois, en landsby i Sveits. De to brødrene skapte et misunnelsesverdig rykte for eksepsjonelle klokker. Selskapet var klar over at det var et stort potensiale i land utenfor Sveits, og etablerte en filial i London under navnet "Baume Brothers", som ekspanderte til hele det britiske imperiet.

På slutten av 1800-tallet hadde selskapet allerede skaffet seg et solid internasjonalt rykte. På begynnelsen av 1920-tallet slo selskapets direktør William Baume seg sammen med Paul Mercier. Sammen grunnla de Baume & Mercier, Genève, i 1918. Firmaet ble snart et av de mest aktive innen armbåndsur ved å tilby bemerkelsesverdig balanserte spesialformede modeller. Baume & Mercier demonstrerte stadig sin kreativitet, og avduket innovativt formede ur på 1970-tallet, Galaxie og Stardust, som vant prestisjetunge internasjonale priser, inkludert Golden Rose of Baden-Baden. I 1973 brakte Baume & Mercier ut Rivieraen, en av verdens første sportsklokker i stål. I 1988 sluttet firmaet seg til Vendôme-gruppen, nå Richemont, og beriket kolleksjonen med en rekke vellykkede modeller som umiddelbart etablerte seg som merkevarens flaggskip.

Baume & Merciers kjennemerke er det greske Phi symbolet, symbolet for harmoni og balanse. Verdiene gjenspeiles i klokkenes design, og kjente bærere av en klokke fra Baume & Mercier er blant annet Kim Basinger, Meg Ryan og Kiefer Sutherland.

Kjøper du din Baume & Mercier klokke hos Urmaker Larsen AS, er du sikret service og god oppfølging.

Les mer
Detaljer
 • Serie

  Default

 • Passer til

  Herre

 • Materiale

  Stål

 • Diameter

  40mm.

 • Urverk

  Quarts

 • Skivefarge

  Blå. solstrålebørstet

 • Lenketype

  Skinn

 • Vanntett

  50m

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.