Ikke på lager

Baume & Mercier Clifton Automatic

Artikkelnr.:
MOA10436
kr 29 680,00

Clifton Baumatic 10436 er et tydelig sofistikert gentlemannsur, en automatikk med datovisning - produsert med Baumatic urverk - Baume & Mercier sitt eget urverk. Den er visuelt nydelig balansert med en sort, tidløs alligatorrem paret med en hvit urskive. Datovisning klokken 3. Urkassen er utviklet med gjennomsiktig safir hvor det COSC sertifiserte urverket kan observeres.

Urverket: Baumatic BM12-1975A COSC.

Sjekk lagerstatus
Du kan hente denne klokken i våre butikker
Beskrivelse

Historien til Baume & Mercier begynte i 1830 da brødrene Louis-Victor og Célestin Baume begynte å selge klokker i Les Bois, en landsby i Sveits. De to brødrene skapte et misunnelsesverdig rykte for eksepsjonelle klokker. Selskapet var klar over at det var et stort potensiale i land utenfor Sveits, og etablerte en filial i London under navnet "Baume Brothers", som ekspanderte til hele det britiske imperiet.

På slutten av 1800-tallet hadde selskapet allerede skaffet seg et solid internasjonalt rykte. På begynnelsen av 1920-tallet slo selskapets direktør William Baume seg sammen med Paul Mercier. Sammen grunnla de Baume & Mercier, Genève, i 1918. Firmaet ble snart et av de mest aktive innen armbåndsur ved å tilby bemerkelsesverdig balanserte spesialformede modeller. Baume & Mercier demonstrerte stadig sin kreativitet, og avduket innovativt formede ur på 1970-tallet, Galaxie og Stardust, som vant prestisjetunge internasjonale priser, inkludert Golden Rose of Baden-Baden. I 1973 brakte Baume & Mercier ut Rivieraen, en av verdens første sportsklokker i stål. I 1988 sluttet firmaet seg til Vendôme-gruppen, nå Richemont, og beriket kolleksjonen med en rekke vellykkede modeller som umiddelbart etablerte seg som merkevarens flaggskip.

Baume & Merciers kjennemerke er det greske Phi symbolet, symbolet for harmoni og balanse. Verdiene gjenspeiles i klokkenes design, og kjente bærere av en klokke fra Baume & Mercier er blant annet Kim Basinger, Meg Ryan og Kiefer Sutherland.

Kjøper du din Baume & Mercier klokke hos Urmaker Larsen AS, er du sikret service og god oppfølging.

Les mer
Detaljer
 • Serie

  Default

 • Passer til

  Herre

 • Materiale

  Stål

 • Diameter

  40mm.

 • Urverk

  Mekanisk

 • Skivefarge

  Hvit

 • Lenketype

  Skinn

 • Vanntett

  50m

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.