Norwegian Julekalender

Få 15% rabatt på klokkene i denne kategorien ved å bruke rabattkoden: Norwegian15 i handlekurven.

Urmaker Kjell Larsen AS ble etablert 1904 av Carl L. Larsen i Sandvika i Bærum. I 1993 flyttet Urmaker Kjell Larsen til Sandvika Storsenter, som åpnet på vestsiden av Sandvikselva, hvor vi fremdeles har en butikk. I 2018 ble Urmaker Christensen på Storo Storsenter og Urmaker Ø. Thomassen på Strømmen Storsenter kjøpt opp. Kjeden ble etablert og fikk navnet «Urmaker Larsen». I snart 120 år har vi i Urmaker Larsen levert god fagkunnskap, service og opplevelser til våre kunder, og dette lover vi utvikle videre de neste 120 årene for å gi våre kunder en god handleopplevelse. I våre butikker hjelper vi deg med småreparasjoner mens du venter. Vi har  et eget verksted som utfører reparasjoner og service på merkene vi fører.

I tillegg til merkene presentert her, fører vi også andre kvalitetsmerker som Omega, Breitling, Grand Seiko, Tag Heuer, Oris, Rado, Longines, Tissot, Certina Bell & Ross og Garmin. Om du ikke finner det du leter etter her, kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg så godt vi kan.

Urmaker Larsen ønsker deg og dine en fin førjulstid!

Pris
Serie
Vanntett
Urverk
Passer til
Diameter
Lenketype
Merke
Angi synkende retning
Angi synkende retning
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.