Omega Seamaster Railmaster
47700
Omega Railmaster

Omega Seamaster Railmaster

kr 47 700,00

Denne OMEGA Railmasteren har en perfekt fargekombinasjon mellom visere og urskive. Urskiven er designet med vertikal børstet blå og sekundviseren har en tradisjonell rødfarge kombinert med stål/hvitt på time og minuttviseren. Helhetsinntrykket av uret gir en harmonisk og modent uttrykk. Med 40mm. urkasse er den også rolig dimensjonert; med andre ord - eleganse uten å være påtrengende.

- +
Tilgjengelighet:På lager
SKU O22010402003001
Merke Omega
Detaljer

Omega Seamaster serien, er den eldste i dagens Omegasamling og var først ment som en robust, men elegant klokke for aktive personer som ønsket å se på "by, sjø og land". Seamaster serien var originalt inspirert av armbåndsurene som ble laget for det britiske militæret ved slutten av andre verdenskrig, men har siden skapt egne designtradisjoner. Railmaster var originalt en av de klassiske Omega urene fra 1950-tallet.

Den første Railmaster klokken kom ut i 1957 - og var en del av Omegas nye samling av verktøysklokker. Mens de to andre klokkene ble utviklet med inspirasjon fra dykkere og racerbilførere, var Railmaster rettet mot jernbanepersonale, forskere og elektroingeniører - alle som jobbet nær elektriske felt. Det er muligens ikke en så glamorøs jobb, men det spesielle med uret var den anti-magnetiske skjermingen som beskyttet urverket. Nå forbindes Railmaster med tidløshet, modenhet og eleganse.

Mer informasjon
Mer informasjon
Merke Omega
Serie OMEGA Seamaster
Type male
Materiale Stål
Diameter 40mm.
Urverk Mekanisk
Skive Blå, børstet
Lenketype Lenke
Vanntett 150m