Ikke på lager

Breitling Galactic 32 Sleek Edition Diamant

Artikkelnr.:
W7133012-A801
kr 54 937,50

En perlemorskive er virkelig noe utrolig. Et stykke skjell blir kuttet og slipt til perfekt tykkelse(en utrolig vanskelig jobb). På grunn av ulikeheter i oppbygningen av skallet får man en unik skive hver gang. Det gjør også at skiven ser annerledes ut fra enhver vinkel man betrakter den fra. Kombiner dette med Breitlings styling og du får en ekte vinner! Denne modellen kommer i tilegg med diamantmarkører.

Sjekk lagerstatus
Du kan hente denne klokken i våre butikker
Beskrivelse

Breitling ble grunnlagt i 1884 i St. Imier, Sveits av Léon Breitling. Selskapet har en lang historie med å lage kronografer for bruk i vitenskap, sport og industri. I 1915 lanserte Breitling et armbåndsur med en kronografkomplikasjon. Gaston Breitling, Léons sønn, kom med ideen om å introdusere en trykker klokken 2 for å starte, stoppe og tilbakestille kronograffunksjonene.

Utviklingen av kronografen fortsatte, og etter hvert fikk Willy Breitling, Léons barnebarn, ideen om å legge til en ekstra trykker klokken 4 for å tilbakestille stoppeklokkefunksjonen. Dette designet ble senere kopiert av mange klokkemerker og er fortsatt normen for moderne kronografer. Jack Heuer henvendte seg til Breitling i 1967 med mål om å dele utviklingskostnadene som er nødvendige for å produsere en ny selvopptrekkende kronograf. Produksjonen fikk kodenavnet "Project 99" og resulterte i det legendariske verket Caliber 11. Dette var angivelig den første selvopptrekkende kronografen da den ble utgitt i 1969, selv om dette kan bestrides av noen merker. Caliber 11 ble plassert i de legendariske Heuer Monaco- og Breitling Chrono-Matic-kolleksjonene.

Les mer
Detaljer
 • Serie

  Breitling Galactic

 • Passer til

  Dame

 • Materiale

  Stål

 • Diameter

  32mm.

 • Urverk

  Quarts

 • Skivefarge

  Hvit perlemor m/ diamanter

 • Lenketype

  Lenke

 • Vanntett

  100m

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.