Ikke på lager

Breitling Avenger Hurricane 12H

Artikkelnr.:
XB0170E4-BF29
kr 89 687,50

En enestående klokke. Med sine imponerende 50mm i størrelse gir Breitling Avenger Hurricane en skikkelig tilstedeværelse på håndleddet. Kassen er laget i Breitlings egne Breitlight materiale, noe som gjør klokken både tøff og lett(3x lettere enn titan faktisk). Breitlight gir også klokken en helt unik sortfarge ulikt noe du har sett før. 

Sjekk lagerstatus
Du kan hente denne klokken i våre butikker
Beskrivelse

Breitling ble grunnlagt i 1884 i St. Imier, Sveits av Léon Breitling. Selskapet har en lang historie med å lage kronografer for bruk i vitenskap, sport og industri. I 1915 lanserte Breitling et armbåndsur med en kronografkomplikasjon. Gaston Breitling, Léons sønn, kom med ideen om å introdusere en trykker klokken 2 for å starte, stoppe og tilbakestille kronograffunksjonene.

Utviklingen av kronografen fortsatte, og etter hvert fikk Willy Breitling, Léons barnebarn, ideen om å legge til en ekstra trykker klokken 4 for å tilbakestille stoppeklokkefunksjonen. Dette designet ble senere kopiert av mange klokkemerker og er fortsatt normen for moderne kronografer. Jack Heuer henvendte seg til Breitling i 1967 med mål om å dele utviklingskostnadene som er nødvendige for å produsere en ny selvopptrekkende kronograf. Produksjonen fikk kodenavnet "Project 99" og resulterte i det legendariske verket Caliber 11. Dette var angivelig den første selvopptrekkende kronografen da den ble utgitt i 1969, selv om dette kan bestrides av noen merker. Caliber 11 ble plassert i de legendariske Heuer Monaco- og Breitling Chrono-Matic-kolleksjonene.

Les mer
Detaljer
 • Serie

  Breitling Chronomat

 • Passer til

  Herre

 • Materiale

  Breitlight

 • Diameter

  50mm.

 • Urverk

  Mekanisk

 • Skivefarge

  Sort

 • Lenketype

  Tekstil

 • Vanntett

  100m

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.