På lager

Herbelin Cap Camarat Automatic 40,5 mm

Artikkelnr.:
1645/B15
kr 8 498,00

Et elegant herreur som tåler hverdagsbruk og norske forhold utført i rustfritt stål. 

Herbelin Cap Camarat 40,5 mm armbåndsur til herre med en blånyansert skive som presenteres på lenke med foldespenne og børstet-stål-bezel med dekorative skruer. Visere har Super-LumiNova® og klokken har safirglass. Urverket i klokken er et automatikk-urverk og klokken har datovisning klokken 6. Vanntett ned til 100 meter. 

Herbelin har produsert klokker siden 1952 under navnet Michel Herbelin oppkalt etter grunnleggeren av selskapet. I 2021 valgte merket å fjerne Michel fra navn og logo, og heter nå bare Herbelin.

Tilgjengelig i flere utgaver

Sjekk lagerstatus
Du kan hente denne klokken i våre butikker
Beskrivelse

Michel Herbelin har produsert klokker siden 1952. Selskapet startet som en familieeid virksomhet og er det fortsatt i dag. Pioneren, Michel Herbelin, ble kjent som den franske spesialisten på mekaniske klokker.

Navnet hans ble synonymt med teknisk dyktighet, høy kvalitet og presisjon. Jean-Claude Herbelin, sønnen til Michel, begynte i selskapet på 1970-tallet. Hans øye for estetikk gjorde det mulig for virksomheten å vokse ut på verdensmarkedet. På 1980-tallet tok Jean-Claude Herbelin over for sin far som leder for selskapet. Hans bror, Pierre-Michel, begynte like etter i selskapet med tekniske aspekter samt produksjonsinnsikt for å styrke virksomheten ytterligere.

Klokkemerket Michel Herbelin er nå distribuert i mange internasjonale markeder rundt om i verden. Merket har etablert et rykte for kvalitet og fortreffelig design. Klokkeseriens flaggskipserie er Newport, en mangfoldig samling av sportsklokker for menn og kvinner.

Klokkeutvalget er en kombinasjon av klassisk og moderne design og kolleksjonene er i stadig utvikling. De tar hensyn til markedstrendene samtidig som de opprettholder kvaliteten på urene.

Les mer
Detaljer
 • Referanse

  1645/B15

 • Serie

  Herbelin Cap Camarat

 • Passer til

  Herre

 • Materiale

  Stål

 • Diameter

  40,5mm.

 • Urverk

  Automatisk

 • Skivefarge

  Blå

 • Lenketype

  Lenke

 • Vanntett

  100m

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.