Ebel

Ekteparet Eugene Blum og Alice Levy slo initialene til navnene sine sammen (Eugène Blum Et Lévy) for å danne merkenavnet Ebel i 1911. Det La Chaux de Fonds-baserte selskapet ble overtatt av parets sønn, Charles, i 1932. Han begynte å fokusere på å etablere seg i utlandet før Blums barnebarn, Pierre Alain, senere tok over. Det var på dette tidspunktet, i 1932, at Ebel begynte å lage armbåndsur for Cartier.

I 1939 utviklet og leverte Ebel klokker til British Royal Air Force under andre verdenskrig. Disse klokkene hjalp piloter med et pålitelig og leselig tidtakingsverktøy for å utføre sine luftoppdrag i hele Europa.

Gjennom flere tiår har Ebel skilt seg fra konkurrentene innen den sveitsiske klokkeindustrien. Etter å ha skapt sin helt egen distinkte stil i form av den populære Wave-modellen og Beluga, har merket blitt støttet av profesjonelle idrettsutøvere og kjendiser som Andre Agassi, Claudia Schiffer og Boris Becker. Merket etablerte sin første flagship store i London i 1987, og har siden ekspandert til mange forskjellige land.

Pris
Serie
Vanntett
Materiale
Urverk
Passer til
Diameter
Lenketype
Angi synkende retning
Angi synkende retning
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.