Ebel

Ekteparet Eugene Blum og Alice Levy slo initialene til navnene sine sammen (Eugène Blum Et Lévy) for å danne merkenavnet Ebel i 1911. Det La Chaux de Fonds-baserte selskapet ble overtatt av parets sønn, Charles, i 1932. Han begynte å fokusere på å etablere seg i utlandet før Blums barnebarn, Pierre Alain, senere tok over. Det var på dette tidspunktet, i 1932, at Ebel begynte å lage armbåndsur for Cartier.

I 1939 utviklet og leverte Ebel klokker til British Royal Air Force under andre verdenskrig. Disse klokkene hjalp piloter med et pålitelig og leselig tidtakingsverktøy for å utføre sine luftoppdrag i hele Europa. Gjennom flere tiår har Ebel skilt seg fra konkurrentene innen den sveitsiske klokkeindustrien. Etter å ha skapt sin helt egen distinkte stil i form av den populære Wave-modellen og Beluga, har merket blitt støttet av profesjonelle idrettsutøvere og kjendiser som Andre Agassi, Claudia Schiffer og Boris Becker. Merket etablerte sin første flagship store i London i 1987, og har siden ekspandert til mange forskjellige land.

Pris
Serie
Passer til
Diameter
Rem/Lenke
Urverk
Urkasse
Urskive
Vanntett
Angi synkende retning
Angi synkende retning
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.