På lager

Frederique Constant Highlife COSC 41 mm

Artikkelnr.:
FC-303N4NH6B
kr 20 990,00

Frederique Constant Highlife COSC 41 mm armbåndsur til herre med en marineblå skive, globusdekor, og sølvfargede visere og indekser. Urverket i klokken er calibre FC-303 som er et automatikk-urverk med 38 timers gangreserve. Ripebestandig saifrglass med antireflekterende belegg, og gjennomsiktig baklokk. Vanntett ned til 50 meter. 

Klokken kommer med en lenke i rustfritt stål og en gummirem. 

Tilgjengelig i flere utgaver

Sjekk lagerstatus
Du kan hente denne klokken i våre butikker
Beskrivelse

Highlife-kolleksjonen hedrer fortiden mens den former fremtiden, og puster modernisme og ulastelig skjønnhet inn i en serie med moderne ur. Frederique Constant lanserte de første modellene av Highlife-serien sin for over 20 år siden. Deres unike design var preget av den spesielle remmen som er innebygd i kassen. Alle klokkene i Highlife-serien har det brukervennlige systemet som gjør det mulig å enkelt bytte mellom et stållenke, en skinn- eller gummirem.

Frederique Constant er et relativt nytt merke i klokkeverdenen. Ideen bak merket var å produsere in-house sveitsiske urverk som mannen i gata hadde råd til. Frederique Constant ble opprettet i 1988, og den første kolleksjonen på seks klokker ble lansert i 1992. Bare 2 år etter lanserte Frederique Constant en modell hvor balansehjulet ble vist via en åpning i tallskiven. Dette har blitt en populær estetikk som nå er kopiert av mange store merker. I løpet av 30 år har merket hatt en ekspansjon med 15 in-house urverk som inkluderer tourbillon, perpetualkalender og månefaser.

Les mer
Detaljer
 • Referanse

  FC-303N4NH6B

 • Serie

  Frederique Constant Highlife

 • Passer til

  Herre

 • Materiale

  Stål

 • Diameter

  42mm.

 • Urverk

  Automatisk

 • Skivefarge

  Marineblå

 • Vanntett

  50m

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.