Om oss

Urmaker Larsen
Siden 1904 har vi levert kvalitetsur og urmakertjenester til Bærum. Nå er vi klare til å levere samme kvalitet til resten av Norge.

KVALITET SIDEN 1904

Urmaker Kjell Larsen AS ble etablert 1904 av Carl L. Larsen i Sandvika i Bærum. I 1950 tar sønnen Kjell Larsen over driften og driver selskapet frem til 1979. Det er da klart for tredje generasjon Larsen, Carl-Erik og Terje. Dette året flytter forretningen fra Birkheimgården til Løkketangen Butikksenter. I 1993 er det igjen tid for flytting, denne gang til Sandvika Storsenter, som åpner på vestsiden av Sandvikselva, hvor vi fremdeles har en butikk. I 2018 ble Urmaker Christensen på Storo Storsenter og Urmaker Ø. Thomassen på Strømmen Storsenter kjøpt opp. Kjeden ble etablert og fikk navnet «Urmaker Larsen». I over 115 år har vi i Urmaker Larsen levert god fagkunnskap, service og opplevelser til våre kunder, dette lover vi utvikle videre de neste 115 årene for å gi våre kunder en god handleopplevelse. Vi har urmakere i våre butikker som hjelper deg med småreparasjoner mens du venter, samt et verksted som utfører reparasjoner og service på merkene vi fører.

Vårt eget verksted

Vi har også eget verksted i butikken med moderne og fintmålende instrumenter. Vårt verksted er autorisert til å utføre service og reparasjoner på alle våre merker. Bl.a. Breitling, Omega, Tag Heuer, Baume & Mercier m.fl. Vi følger produsentenes rutiner og spesifikasjoner ved service/reparasjoner, og alt logges direkte til fabrikkene. Urmakerne sertifiseres årlig og gjennomgår kurs for å være optimalt oppdatert. Vårt verksted får tilført renset luft og har overtrykk for å holde støv/urenheter borte. I tillegg har vi det nyeste utstyr og verktøy bransjen til enhver tid kan tilby. Husk at ur trenger regelmessig service og ettersyn for å fungere optimalt.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en klokkeprat, handel eller reparasjon.