Om oss

Urmaker Larsen
Siden 1904 har vi levert kvalitetsur og urmakertjenester til Bærum. Nå er vi klare til å levere samme kvalitet til resten av Norge.

KVALITET SIDEN 1904

Urmaker Kjell Larsen AS ble etablert 1904 av Carl L. Larsen i Sandvika i Bærum. I 1950 tar sønnen Kjell Larsen over driften og driver selskapet frem til 1979. Det er da klart for tredje generasjon Larsen, Carl-Erik og Terje. Dette året flytter forretningen fra Birkheimgården til Løkketangen Butikksenter. I 1993 er det igjen tid for flytting, denne gang til Sandvika Storsenter, som åpner på vestsiden av Sandvikselva, hvor vi fremdeles har en butikk. I 2018 ble Urmaker Christensen på Storo Storsenter og Urmaker Ø. Thomassen på Strømmen Storsenter kjøpt opp. Kjeden ble etablert og fikk navnet «Urmaker Larsen». I over 115 år har vi i Urmaker Larsen levert god fagkunnskap, service og opplevelser til våre kunder, dette lover vi utvikle videre de neste 115 årene for å gi våre kunder en god handleopplevelse. Vi har urmakere våre butikker som hjelper deg med småreparasjoner mens du venter, samt et verksted som utfører reparasjoner og service på merkene vi fører.

Vårt eget verksted

Vi har også eget verksted i butikken med moderne og fintmålende instrumenter. Vårt verksted er autorisert til å utføre service og reparasjoner på alle våre merker. Bl.a. Breitling, Omega, Tag Heuer, Baume & Mercier m.fl. Vi følger produsentenes rutiner og spesifikasjoner ved service/reparasjoner, og alt logges direkte til fabrikkene. Urmakerne sertifiseres årlig og gjennomgår kurs for å være optimalt oppdatert. Vårt verksted får tilført renset luft og har overtrykk for å holde støv/urenheter borte. I tillegg har vi det nyeste utstyr og verktøy bransjen til enhver tid kan tilby. Husk at ur trenger regelmessig service og ettersyn for å fungere optimalt.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en klokkeprat, handel eller reparasjon.