FENIX 7 PRO

MED SOLCELLELADING

FÅ OPPTIL 37 DAGERS
BATTERILEVETID ETTER EN
LADING MED FENIX 7X PRO

INNEBYGGET LOMMELYKT

3 STØRRELSER

42 MM | 47 MM | 51 MM

LAGET FOR DE DRISTIGE

BE YOUR BEST - ALL DAY, EVERY DAY

Utnytt hver time av dagen med avanserte treningsfunksjoner, kontinuerlig helse- og velværeovervåkning og opptil mer enn en måneds batterilevetid med Power Glass™-linsen for solcellelading og en robust urkasse som er designet for slankere håndledd.

POWER GLASS-LINSE FOR SOLCELLELADING

OPPTIL 14 DAGERS BATTERILEVETID I SMARTKLOKKEMODUS

LYSSTERK LED-
LOMMELYKT

AVANSERT TRENINGS- STATISTIKK OG RESTITUSJONS- INFORMASJON

HELSE- OG VELVÆREFUNKSJONER

SATIQ™-TEKNOLOGI OG MULTIBÅNDS-GPS

LANG BATTERILEVETID MED SOLCELLELADING

Få opptil 14 dagers batterilevetid i smartklokkemodus med solcellelading i tre timers direkte sollys (50 000 lux) om dagen og opptil 46 timer i GPS-modus med solcellelading (forutsetter kontinuerlig bruk i hele perioden i 50 000 lux).

INNEBYGGET LED-LOMMELYKT

Variable lysstyrker og et rødt sikkerhetslys gir deg bedre bevissthet når du trener i mørket, og praktisk belysning når du trenger det. Strobelysmodusen kan til og med synkroniseres med skrittfrekvensen din.

HILL SCORE (BAKKEPOENGSUM)

Funksjonen for utholdenhetspoengsum måler kapasiteten din for løping i oppoverbakke, og vurderer fremgangen din over tid basert på kondisjonsberegningen og treningshistorikken din. Den måler løpsstyrken din i bratte stigninger og utholdenheten din i lange stigninger og gir deg en poengsum som er basert på ytelsen din over tid.

ENDURANCE SCORE (UTHOLDENHETSPOENGSUM)

Funksjonen for utholdenhetspoengsum måler evnen din til langvarig innsats og kombinerer treningsdata fra alle aktivitetene dine for å hjelpe deg med å forstå hvordan treningen påvirker den generelle utholdenheten din. Denne dynamiske målingen bruker kondisjonsberegning, kortsiktig/langsiktig treningsbelastning og andre faktorer for å måle treningsfremgangen din utover kun kondisjonsberegning.

ROBUST KONSTRUKSJON

Det robuste og atletiske designet består av en responsiv berøringsskjerm på 1.2″ med solcellelading, tradisjonelle knapper og en firberforsterket polymerurkasse på 42 med ramme og bakdeksel av stål. Klokken er testet i henhold til amerikanske militære standarder for motstandsdyktighet mot varme, støt og vanninntrenging.

KUNNSKAP ER MAKT

Helse- og treningsdataene dine bør være enkle å tolke og inneholde nødvendig informasjon. Begynn hver dag med en tilpasset morgenrapport, og se en daglig oppsummering av helse- og velværeinformasjon. Bruk treningsevne – som ser på en rekke ulike helsemålinger for at du skal få best mulig treningseffektivitet og restitusjon2 – og unngå å bli utslitt.

TABLET STARTS HERE

FENIX 7 PRO

MED SOLCELLELADING

MOBILE STARTS HERE

FENIX 7 PRO

MED SOLCELLELADING

FÅ OPPTIL 37 DAGERS
BATTERILEVETID ETTER EN
LADING MED FENIX 7X PRO

INNEBYGGET LOMMELYKT

3 STØRRELSER

42 MM | 47 MM | 51 MM

LAGET FOR DE DRISTIGE