Michel Herbelin

Michel Herbelin har produsert klokker siden 1952. Selskapet startet som en familieeid virksomhet og er det fortsatt i dag. Pioneren, Michel Herbelin, ble kjent som den franske spesialisten på mekaniske klokker.

Navnet hans ble synonymt med teknisk dyktighet, høy kvalitet og presisjon. Jean-Claude Herbelin, sønnen til Michel, begynte i selskapet på 1970-tallet. Hans øye for estetikk gjorde det mulig for virksomheten å vokse ut på verdensmarkedet. På 1980-tallet tok Jean-Claude Herbelin over for sin far som leder for selskapet. Hans bror, Pierre-Michel, begynte like etter i selskapet med tekniske aspekter samt produksjonsinnsikt for å styrke virksomheten ytterligere.

Klokkemerket Michel Herbelin er nå distribuert i mange internasjonale markeder rundt om i verden. Merket har etablert et rykte for kvalitet og fortreffelig design. Klokkeseriens flaggskipserie er Newport, en mangfoldig samling av sportsklokker for menn og kvinner.

Klokkeutvalget er en kombinasjon av klassisk og moderne design og kolleksjonene er i stadig utvikling. De tar hensyn til markedstrendene samtidig som de opprettholder kvaliteten på urene.

Michel Herbelin klokker kan du kjøpe i alle Urmaker Larsen butikker.

Pris
Serie
Vanntett
Materiale
Urverk
Passer til
Lenketype
Merke
Angi synkende retning
Angi synkende retning
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.