Vintage

Casio Vintage klokke serien er en moderne klassiker som aldri går av moten. Med sin retro-inspirerte design og pålitelige funksjonalitet, har Vintage-klokkene blitt en favoritt blant både klokkeentusiaster og motebevisste personer.

Vintage-klokkene er inspirert av Casios tidligere suksesser på 70-tallet og 80-tallet, og har en rekke funksjoner som stoppeklokke, alarm og datovisning. Med deres enkle og stilige design kan Vintage-klokkene matches med alle slags antrekk og stiler, og er det perfekte tilbehøret for å fullføre et klassisk og tidløst antrekk.

Enten du er på jakt etter en enkel og pålitelig klokke til daglig bruk eller en stilfull og klassisk klokke for spesielle anledninger, vil Casio Vintage klokke serien alltid ha en modell som passer dine behov. Med deres fokus på funksjonalitet, kvalitet og stil, vil en Vintage-klokke alltid være en god investering for de som ønsker en pålitelig og stilig klokke.

Pris
Glass
Rem/Lenke
Urkasse
Urskive
Angi synkende retning
Angi synkende retning
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.