MARQ Gen 2

Garmin MARQ - den andre generasjonen. Fem moderne toolwatches laget av titan av klasse 5 med imponerende AMOLED-berøringsskjermer og tradisjonelle knappekontroller. Disse fem klokkene er utformet som et uttrykk for ambisjonene og lidenskapene dine i livet og kan brukes som pålitelige hjelpemidler for å oppnå det du ønsker. 

MARQ kombinerer revolusjonerende teknologi med enestående designmaterialer som titan av klasse 5, safirglass, keramikk og jacquard-vevd nylon. Hver klokke er laget på utsøkt vis – og er like inspirerende som eieren.

Garmin sitt rykte for holdbarhet og presisjon er bygget på eventyrene til utallige piloter, sjøfolk, oppdagelsesreisende og idrettsutøvere som har lagt livet sitt i hendene på produktene våre, på de mest utfordrende stedene på jorden. Vi gjengjelder deres tillit med strenge prosedyrer, prosesser og tester. MARQ Collection er laget av Garmin-ingeniører som har full kontroll over produksjonen og monteringen av hver klokke.

Pris
Diameter
Angi synkende retning
Angi synkende retning
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.