Aquaracer

Aquaracer er den perfekte klokken for personen aktiv i vannet. Enten det er et dykk på 20 meter eller en regatta på 20km vil en Aquaracer være riktig klokke for situasjonen. Denne allsidigheten gjør at man alltid kan ha en aquaracer på håndleddet og være klar for enhver marin situasjon. Uret kommer i flere konfigurasjoner og tillater deg å finne den Aquaracer modellenfor ditt behov. Enten det er en kronograf eller et dykkeur med 500m dybderating så har Tag Heuer Aquaracer en klokke for enhvert bruksområde. Klokken kommer også med den ikoniske 12 kantede bezelen som binder alle Aquaracer modellene sammen i en felles familie.

Aquaracer er den perfekte klokken for personen som er aktiv i vannet. Enten det er et dykk på 20 meter eller en regatta på 20km vil en Aquaracer være riktig klokke for situasjonen. Klokken kommer med den ikoniske 12 kantede bezelen som binder alle Aquaracer modellene sammen i en felles familie.

Filter:
Indekser
Bezel
Diameter
Urverk
Vanntetthet
Urskive
Urkasse
Passer til
  • You're currently reading page 1
  • Side 2
Angi synkende retning
  • You're currently reading page 1
  • Side 2
Angi synkende retning
Finner du ikke det du leter etter?
Det hender at vi har varer som ikke ligger i nettbutikken. Ta kontakt på: nettbutikk@urmakerlarsen.no så hjelper vi deg videre.